Kezdőlap | Oldaltérkép | Hírlevél | Kapcsolatfelvétel | Webmail  
Lakossági Internet szolgáltatások Üzleti Internet szolgáltatások Telefon szolgáltatás Webhosting - Tárhely Domain regisztráció
 
Céginfo
Eladó, bérelhető domain nevek
Internetes rendszerek kiépítése
Ügyfélcentrum
ÁSZF
 
Telefon szolgáltatás

Az Internetes Telefon (Voice over IP) szolgáltatás használatával jelentősen csökkentheti telefonszámláját. Szolgáltatásunk lényege, hogy az Önnél már kiépített (vagy bekötésre kerülő) Internet kapcsolatot használjuk a beszédhang átvitelére, így minden hívás távolsági díj nélkül kapcsolódik VoIP központunkra, ahol több nagy szolgáltató irányába küldjük tovább a hívásokat – amelyek a lehető legtovább az Interneten utaznak, végül a célállomás szolgáltatója közelében lépnek ki a vezetékes vagy mobil hálózatba.

A szolgáltatást magánszemélyek és közületek is igénybe vehetik, amennyiben rendelkeznek megfelelő internet-kapcsolattal (állandó, jelentős csomagvesztés nélküli, legalább 128kbps feltöltési sebesség).

Lehetőség van a jelenlegi vezetékes (T-Com) szám megtartására – számhordozással. A számhordozás egyszeri díja 6000Ft + Áfa / telefonszám. Azon Ügyfelek, akik már rendelkeznek Microsystem által biztosított internet-előfizetéssel, a teljes számhordozási díjat lebeszélhetik!

Belföldi percdíjak

Nemzetközi percdíjak

VOIP eszköz ajánlat magánszemélyeknek

VOIP eszköz ajánlat közületeknek

Nagykereskedeélmi ajánlattétel hívásvégződtetésre


Online számhordozási tudakozó


Nyomtatható változat Küldje el a cikket ismerősének Ugrás a lap tetejére
 
 
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Jogi információk
Copyright © 2007 Microsystem Kecskemét Kft. - All rights reserved.